В Южноукраїнську відкрили три меморіальні дошки загиблим бійцям

В Южноукраїнську відкрили три меморіальні дошки загиблим бійцям

Фото
Укрінформ
У місті Южноукраїнську на Миколаївщині відкрили одразу три меморіальні дошки героям-землякам, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Про це йдеться на офіційному інтернет-порталі Южноукраїнської міської ради.

«У місті Южноукраїнську на Миколаївщині відкрили одразу три меморіальні дошки героям-землякам, які загинули під час антитерористичної операції на сході України, захищаючи цілісність і незалежність рідної землі», - йдеться у повідомленні.

У Южноукраїнську відкрили три меморіальні дошки загиблим учасникам війни / Фото: yu.mk.ua

Зокрема, йдеться про Сергія Горобця - сержанта 34-ого батальйону територіальної оборони «Батьківщина», який загинув 17 жовтня 2014. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Миколу Гончарука - солдата 17-ого окремого мотопіхотного батальйону, який загинув 21 травня 2015. Також відзначений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Ігоря Буйновського – солдата 13-ого окремого мотопіхотного батальйону, який загинув 28 січня 2015, кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня.

Читайте також: На Житомирщині відкрили пам’ятну дошку загиблому на Донбасі військовому

Міський голова Віктор Пароконний зазначив, що у пам’яті южноукраїнців ці хлопці назавжди залишаться героями, які з честю виконали головний обов’язок чоловіків - захист рідної землі. За його словами, міська влада підтримує і надалі буде підтримувати сім'ї загиблих.

Відкрили пам’ятні дошки рідні загиблих воїнів. Потім присутні вшанували героїв хвилиною мовчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-