Реконструкцію злітної смуги в Одеському аеропорту планують завершити в червні

Реконструкцію злітної смуги в Одеському аеропорту планують завершити в червні

Фото
Укрінформ
Реконструкцію злітної смуги в Одеському аеропорту планують закінчити у червні, наразі готовність об'єкта становить 98%.

Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій у ході робочої поїздки в Одеську область у п'ятницю, повідомляє пресслужба МІУ.

“Саме для Одеси коронакриза має стати періодом нових можливостей, адже кількість туристів може зрости в рази. Для цього і потрібен сучасний аеропорт. Плануємо завершити реконструкцію злітної смуги на Одеському летовищі у червні цього року. Зараз готовність об’єкту складає 98%, триває встановлення світлосигнального обладнання”, - поінформував розповів міністр.

Реконструкція злітної смуги в Одеському аеропорту

Криклій зауважив, що урядом вже схвалено рішення, відповідно до якого на завершення робіт в Одеському аеропорту спрямовується ще 634 млн гривень.

Водночас він нагадав, що Мінінфраструктури "активно готується" до підготовки проєкту аеропорту “Мукачево” та модернізації летовища в Дніпрі.

Читайте також: Заява Криклія щодо аеропорту Миколаєва не відповідає дійсності - директор

Зазначається, що міністр інфраструктури разом з головою Комітету ВР з питань транспорту та інфраструктури Юрієм Кісєльом, головою Державної служби безпеки на транспорті Олександром Погорілим та головою Одеської ОДА Максимом Куцим оглянули стан ремонтних робіт на Одеському летовищі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-