Жоден медпрацівник Миколаївського центру інфекційних захворювань не заразився CОVID-19

Жоден медпрацівник Миколаївського центру інфекційних захворювань не заразився CОVID-19

Укрінформ
Жоден медичний працівник Миколаївського обласного центру лікування інфекційних захворювань (колишня обласна інфекційна лікарня), який нині є головним медзакладом по лікуванню хворих на COVID-19, наразі не захворів на коронавірус.

Це свідчить про високий професіоналізм та дотримання правил безпеки. Про це сказала головний лікар центру Світлана Федорова у відеоповідомленні в Facebook.

«Ми щойно завершили ПЛР-тестування всіх працівників нашого центру, і з радістю хочу повідомити, що всі проби негативні. Жоден медичний працівник не захворів на коронавірус. Це свідчить про їх високий професіоналізм та дотримання правил безпеки», - підкреслила Федорова.

Вона також подякувала Миколаївській компанії ТОВ СП «Нібулон» за величезну матеріальну допомогу надану лікарні. За її словами, за кілька тижнів лікарня перетворилася дійсно в сучасний медичний центр, де хворі одужують краще, бо мають все необхідне для комфортного лікування.

Як повідомлялося, з початку епідемії CОVID-19 в Україні захворіло 3114 медпрацівників.

Читайте також: На Харківщині закрили дитячу поліклініку, дев'ятеро працівників якої хворі на COVID-19

Станом на 12 травня в Україні лабораторно підтверджено 16 023 випадків COVID-19, одужали 3 370 людей, летальних випадків - 425. За добу виявлено 375 нових випадків.

Компанія «Нібулон» в рамках заходів по боротьбі з епідемією коронавірусу на Миколаївщині вклала 17 мільйонів гривень в ремонтні роботи та придбання життєво-необхіного медичного обладнання Миколаївському обласному центру лікування інфекційних захворювань. За лічені дні там виконано обсяг робіт, яких тут не було останні 25 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-