У Тернополі за підозрою у вбивстві студента-іноземця затримали 17-річну дівчину

У Тернополі за підозрою у вбивстві студента-іноземця затримали 17-річну дівчину

Укрінформ
Тернопільські оперативники цієї ночі затримали 17-річну дівчину, яка підозрюється у вбивстві студента одного із вишів міста.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

«Тернопільські правоохоронці оперативно розкрили вбивство 24-річного студента-іноземця. У вчиненні тяжкого злочину правоохоронці підозрюють 17-річну мешканку Тернопільського району. Неповнолітню затримали, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 9 травня близько 4 години ранку до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшла інформація від лікарів бригади швидкої медичної допомоги про те, що за місцем проживання вони виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням.

На місці події поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний громадянин Демократичної Республіки Конго, який навчався в одному із вишів Тернополя.

Як зазначив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич, правоохоронці провели першочергові слідчі дії: опитали сусідів, можливих очевидців та свідків, а також вилучили відео з камер спостереження.

Читайте також: ДБР хоче провести слідчі експерименти у справі Чорновол

«Таким чином оперативно встановили особу підозрюваної в скоєнні важкого злочину. Нею виявилася 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району. Неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після вчинення вбивства», - заявив Галевич.

Тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство). Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-