У Луцьку сьогодні починають роботу п'ять агропродовольчих ринків

У Луцьку сьогодні починають роботу п'ять агропродовольчих ринків

Укрінформ
Депутати Луцької міської ради дозволили відновити з 7 травня роботу п'яти агропродовольчих ринків, які надали гарантії дотримання правил санітарної безпеки.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міськради.

"7 травня розпочнуть роботу агропродовольчі ринки нашого міста... У Луцьку офіційно зареєстрованих в управлінні Держспоживслужби ГУ у Волинській області агропродовольчих ринків є сім. Але тільки п'ять із них надали гарантійні листи про те, що зможуть забезпечити санітарну безпеку", - йдеться у повідомленні.

Відтак, поінформували в міськраді, завтра розпочнуть роботу Центральний і Завокзальний ринки Волинської обласної спілки споживчих товариств; ПП “Виробничо-комерційна фірма ринок "Домінанта"; ринки "Північний" і "Лучеськ" ПП Торговий Альянс.

Ринок на бульварі Дружби народів, 3-а та КП “Луцькі ринки” зможуть відкритися, якщо їх керівництво подасть відповідні гарантійні листи.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що на агропродовольчих ринках, як і на сільськогосподарських ярмарках, можна торгувати виключно продуктами харчування.

Як повідомляв Укрінформ, 29 квітня на засіданні Кабінету міністрів було ухвалено рішення про врегулюванння питання роботи агропродовольчих ринків в Україні в умовах карантину. Контроль за дотриманням продовольчим ринком протиепідемічних вимог покладено на представників Держспоживслужби. Зокрема, територіальні органи відомства мають забезпечити постійну присутність на кожному ринку не менше двох своїх інспекторів і щоденно проводити позапланові перевірки.

Читайте також: На Житомирщині розпочали роботу 6 агропродовольчих ринків

У Луцьку минулого тижня було вирішено організувати сім продуктових ярмарків як альтернативу роботі ринків. Наразі один із них закрито через порушення протиепідемічних вимог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-