ЮНІСЕФ передав меддопомогу трьом лікарням Луганщини

ЮНІСЕФ передав меддопомогу трьом лікарням Луганщини

Фото
Укрінформ
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) передав медикам трьох лікарень Луганщини 8 кисневих концентраторів, 30 пульсоксиметрів та запас бутильованої води - понад 30 тис. літрів.

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної держадміністрації.

"Сьогодні Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) було передано допомогу трьом лікарням у містах Рубіжному, Старобільську та Сєвєродонецьку Луганської області, що складається з 8 кисневих концентраторів, 30 пульсоксиметрів та стратегічного запасу бутильованої води понад 30 тисяч літрів", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в ОДА, наступного тижня ще 5 лікарень, включаючи Дитячу обласну клінічну лікарню та Обласний центр невідкладної допомоги у Луганській області, отримають комплекти персонального захисту, пульсоксиметри та воду. Крім того, додатково планується поставка комплектів особистого захисту до 3 лікарень у Рубіжному, Старобільську і Сєвєродонецьку.

Завдяки тісному партнерству ЮНІСЕФ з бізнесом в Україні, загалом вдалось придбати медичне обладнання, комплекти особистого захисту та засоби санітарії, а також бутильовану воду для пацієнтів та медичного персоналу 8 лікарень області.

Читайте також: ЮНІСЕФ передав обладнання Костянтинівській інфекційній лікарні

Як повідомляв Укрінформ, ЮНІСЕФ закупив партію медобладнання та засобів особистого захисту на 16 млн грн для медичних працівників на сході України, які протидіють епідемії COVID-19.

Станом на 6 травня в Україні зафіксовано 13 184 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. За добу зафіксовано 487 нових випадків. Загалом з початку пандемії в Україні одужали 2097 осіб, 327 людей померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-