Під Чорнобилем гасять торф’яники, на Житомирщині — лісові пожежі

Під Чорнобилем гасять торф’яники, на Житомирщині — лісові пожежі

Укрінформ
Станом на 12:00 3 травня у Житомирській області продовжують тліти окремі осередки лісової підстилки, пеньки та деревина. На Київщині підрозділи ДСНС займаються гасінням окремих осередків тління торф’яників.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Станом на 12:00 3 травня в Овруцькому районі на території Овруцького лісництва ліквідовано 2 осередки загорання лісової підстилки поблизу с.Першотравневе (виникло 16 квітня) та с. Дубовий Гай (виникло 29 квітня). Також ліквідовано загорання лісової підстилки поблизу с.Лучанка в Овруцькому районі на території Слобідського лісництва. Наразі підрозділами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств у гасінні окремих осередків тління лісової підстилки, пеньків та деревини", - йдеться у повідомленні.

Загалом до гасіння пожеж на території Житомирської області залучено 327 чоловік та 62 одиниці техніки, з них від ДСНС 64 чоловіки особового складу та 22 одиниці техніки.

Читайте також: Під Чорнобилем та у Житомирській області досі гасять осередки тління

У Київській області станом на 12:00 3 травня підрозділами ДСНС надавали допомогу ДАЗВ у гасінні окремих осередків тління торф'яників.

До гасіння залучено 173 чоловіки та 56 одиниці техніки, з них від ДСНС 113 чоловік особового складу та 29 одиниць техніки.

Радіаційний фон по м. Києву, Київській області та у Зоні відчуження у межах природних фонових значень.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-