Майже половина інфікованих коронавірусом на Донеччині - медики

Майже половина інфікованих коронавірусом на Донеччині - медики

Укрінформ
У Донецькій області сьогодні з 68-ми захворілих на коронавірус, 30 – медичні працівники, з яких двоє вже одужали.

Про це 30 квітня на пресбрифінгу в Краматорську заявив заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню Олександр Педенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Станом на сьогодні 30 медичних працівників отримали діагноз COVID-19, вже двоє з них одужали, а інші отримують лікування амбулаторно», - сказав Педенко.

Він зазначив, що стан здоров’я тих, хто зараз лікується, задовільний.

Більшість захворілих медиків, а це 19 осіб, з Маріуполя, з обласної лікарні інтенсивного лікування. Там ургентний хворий був прооперований у відділенні, і тільки на третій день після операції у нього підвищилася температура, з'явилася клінічна картина захворювання на COVID-19. Після того, як у хворого виявили COVID-19, у лікарні почали перевіряти на коронавірус пацієнтів і працівників відділень, у яких він перебував.

Читайте також: У Маріуполі з'ясовують обставини зараження 19 медиків

Як повідомлялося, станом на 30 квітня в Україні на COVID-19 захворіло 10406 людей. З них одужали 1238 особи, летальних випадків - 261. За добу зареєстровано 540 нових випадків COVID-19.

У Донецькій області захворіли на COVID-19 всього 68 людей, з яких 1 помер, 12 – одужали, а решта ще лікуються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-