На Херсонщині у трьох населених пунктах на вихідні та свята обмежили в’їзд та виїзд

На Херсонщині у трьох населених пунктах на вихідні та свята обмежили в’їзд та виїзд

Карта
Укрінформ
Ще три населені пункти Херсонщини будуть обмежені у в’їзді та виїзді на святкові та вихідні дні через ситуацію з поширенням коронавірусу.

Про це у Faceboоk повідомляє поліція Херсонської області

«Сьогодні регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про обмеження в’їзду та виїзду у населених пунктах Голопристанського та Олешківського районів», - йдеться у повідомленні.

У цих районах виявлено збільшення випадків коронавірусної хвороби. Починаючи з 13:00 години 30 квітня і до 06:00 години 4 травня населені пункти Гладківка, Ліві Солонці та Олешки будуть обмежені на в’їзд-виїзд. У місті Олешки буде встановлено 5 карантинних мобільних блокпостів, у селищах Ліві Солонці та Гладківка по 2 пости.

Правоохоронці й надалі здійснюватимуть патрулювання у парках, скверах, зонах відпочинку, та інших громадських місцях з метою недопущення порушень карантинних правил, зокрема щодо організації пікніків.

Читайте також: Карантин у Каховці можуть посилити – Херсонська ОДА

Як раніше повідомляв Укрінформ, на Херсонщині через COVID-19 закрили до 4 травня на карантин Каховку.

Станом на 30 квітня в Україні лабораторно підтверджено 10 406 випадків захворювання на COVID-19, одужали 1238 осіб, летальних випадків 261. За добу зареєстровано 540 нових випадків COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-