На Сумщині кількість підтверджених випадків COVID-19 перевищила сотню

На Сумщині кількість підтверджених випадків COVID-19 перевищила сотню

Укрінформ
На Сумщині кількість підтверджених випадків COVID-19 перевищила 100.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив в.о. директора Сумського обласного лабораторного центру Володимир Збаражський.

«Станом на 30 квітня на Сумщині 102 офіційно підтверджених випадки захворювання на COVID-19, що на чотири більше, ніж було напередодні, з них 4 летальні (по два у Конотопському та Кролевецькому районах). Зокрема, нові випадки захворювання зареєстровано у Сумах, Шостці, Глухівському та Кролевецькому районах. 57 людей вилікувалося, з них дві – у місті Охтирка - за останню добу», - уточнив Збаражський.

За його словами, станом на 30 квітня випадки захворювання на COVID-19 підтверджені у 7 з 18 районів Сумщини та в 5 із 7 міст обласного значення.

Читайте також: У Сумах на період карантину непрацюючим підприємцям зробили податкові канікули

За весь час епідемії коронавірусу в Україні у Конотопі підтверджено 14 випадків COVID-19, у Сумах - 10, Шостці - 8, Охтирці – 4, Ромнах – 4, Білопіллі - 1, у Кролевецькому районі – 29, Конотопському – 26, Тростянецькому і Глухівському - по 2, Роменському, Недригайлівському - по одному.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 30 квітня в Україні 10 406 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 261 летальних, 1238 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 540 нових випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-