На Донеччині біля залізниці знайшли вибухонебезпечні

На Донеччині біля залізниці знайшли вибухонебезпечні "сліди" диверсантів

Фото
Укрінформ
Оперативні співробітники Донецького прикордонного загону виявили поблизу залізничного полотна засоби військового ураження, які могли бути використані зловмисниками для вчинення диверсій на мирній території України.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Маріупольського гарнізону в рамках кримінального провадження, оперативними співробітниками Донецького прикордонного загону спільно з військовослужбовцями відділу прикордонної служби, представниками Державного бюро розслідувань, Нацполіції та оперативної групи СіЗ ВКР СБ України ОТУ «Схід» було виявлено засоби військового ураження», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти на Донбасі мінують потенційні ділянки розведення військ - розвідка

Як уточнили в Держприкордонслужбі, під час реалізації оперативної інформації у Волноваському районі, поблизу залізничного полотна, було виявлено ящик. В ньому знаходилися: три РПГ 22, один постріл до СПГ ПГ-9, один РГД, 1 - Ф1, понад 220 патронів 5,45 мм, а також 2 димові шашки.

Все це могло бути використано зловмисниками для вчинення диверсій на мирній території України, підкреслили в Держприкордонслужбі.

Небезпечну знахідку було вилучено співробітниками ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-