Обсервація на Донеччині: стан здоров'я звільнених з полону 23 українців - задовільний

Обсервація на Донеччині: стан здоров'я звільнених з полону 23 українців - задовільний

Укрінформ
Стан здоров’я звільнених з полону 23 українців, які перебувають на обсервації в Донецькій області, задовільний, скарг у них немає.

Про це 29 квітня на пресбрифінгу в Краматорську заявив заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню Олександр Педенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У людей, які були звільнені з полону та перебувають у нас в області на обсервації, стан здоров’я задовільний, скарг щодо гострих респіраторних захворювать ніхто не пред'являє", - сказав Педенко.

Читайте також: В Одесі обстежують і відправляють на обсервацію 90 українців, які прибули з Туреччини

Він зазначив, що на цьому тижні буде вже 14 днів перебування в обсервації, тому в них будуть повторно взяті зразки для ПЛР-дослідження на COVID-19. І якщо результати будуть негативні, звільнені особи зможуть направлятися, куди їм потрібно, констатував Педенко.

Як повідомлялося, 16 квітня відбувся обмін утримуваними особами, в рамках якого з непідконтрольних Україні територій Донецької та Луганської областей було повернуто 20 громадян України. Усі вони були прийняті на обсервацію на Донеччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-