У Чернігові підприємці влаштували автопробіг, вимагаючи дозволити їм працювати

У Чернігові підприємці влаштували автопробіг, вимагаючи дозволити їм працювати

Відео
Укрінформ
У Чернігові підприємці провели автопробіг із вимогою дозволити працювати малому бізнесу.

Плакати з відповідними вимогами мітингувальники прикріпили на свої машини, повідомляє у Facebook Чернігівська міська рада.

"Масштабний автопробіг провели 28 квітня в Чернігові представники малого бізнесу. Проїхавши проспектами Перемоги та Миру, вулицями Шевченка, Рокоссовського та Героїв Чорнобиля, підприємці зібралися на Красній площі, щоб описати ситуацію з малим бізнесом та висунути свої вимоги", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Чернігові коронавірус підхопила медсестра, яка брала кров у хворої

Вислухати мітингувальників на центральну площу обласного центру прийшов міський голова Владислав Атрошенко. Він висловив підтримку підприємцям, але зазначив, що остаточне рішення — все ж за Кабміном.

"Об’єктивно на ринку, на повітрі є більше можливостей дотримання карантинних заходів безпеки, ніж у магазинах. Те ж стосується і бізнесу, який розміщений на перших поверхах - його теж треба відкривати", - вважає міський голова.

Як повідомлялося, з 12 березня в Україні запровадили карантин у навчальних закладах та низку інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Читайте також: Коронавірус до Чернігова привезли з Росії заробітчани

Зокрема, в країні закрили заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Також зупинили роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Тимчасово заборонено в'їзд в Україну іноземців та закрито міжнародне пасажирське сполучення.

22 квітня Кабінет міністрів продовжив дію карантину до 11 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-