На Одещині розслідують смерть жінки, яку реанімобіль віз до лікарні 2,5 години

На Одещині розслідують смерть жінки, яку реанімобіль віз до лікарні 2,5 години

Укрінформ
Співробітники Подільського відділу поліції Одеської області розслідують обставини смерті 52-річної пацієнтки Подільської лікарні, яку реанімобіль протягом 2,5 години віз до райлікарні.

Про це повідомляє пресслужба Одеської облпрокуратури.

"Прокуратура Одеської області взяла на контроль стан досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом смерті мешканки Захарівського району в Подільській лікарні. З’ясовано, що жінка 1967 року народження померла в інфекційному відділенні медустанови Подільська. У ході проведення розслідування правоохоронці перевірять належність виконання професійних обов’язків медичними працівниками", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині від COVID-19 померла медсестра, її колеги - на самоізоляції

Зазначається, що досудове розслідування здійснюють слідчі Подільського відділу поліції за ознаками ч. 1 ст. 140 (неналежне виконання медпрацівником професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки для хворого) Кримінального кодексу України.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії, після проведення яких буде вирішено питання щодо оголошення винним особам про підозру.

За попереднім діагнозом, пацієнтка померла внаслідок бактеріальної пневмонії.

Упродовж 11 квітня ще 10 жителів Одещини захворіли на COVID-19. За даними ОДА, усього лабораторно підтверджено 63 випадки інфікації коронавірусом, у тому числі двох дітей - 8-річної дівчинки та 3-річного хлопчика.

В Україні станом на ранок суботи, 11 квітня, зареєстровано 2511 випадків зараження коронавірусом, 73 особи померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-