На Рівненщині ще одна особа захворіла, троє – одужали

На Рівненщині ще одна особа захворіла, троє – одужали

Коронавірус
Укрінформ
Новий випадок захворювання на коронавірус і три – одужання від нього, зареєстровано у Рівненській області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова райдержадміністрації Віталій Коваль.

"Станом на вечір, 5 квітня, на Рівненщині підтверджено 1 новий випадок захворювання на COVID-19. Коронавірусну інфекцію методом ПЛР виявлено у жінки з села Немовичі - родички раніше захворілого. Водночас, готується до виписки із Сарненської ЦРЛ чоловік віком 75 років, мешканець села Тинне, який зміг подолати недугу. Це вже третій випадок одужання від COVID-19 на Рівненщині", - пише Коваль.

Читайте також: У Рівному виявили вже 13 випадків захворювання на СOVID-19

За його словами, сьогодні в області упродовж дня проводилася санітарна обробка проїжджих частин доріг, тротуарів, прибудинкових територій і зупинок. Оброблялись і місця, які найчастіше відвідують люди: аптеки та магазини, банки й адмінбудівлі.

Від завтра, 6 квітня, діятиме заборона на перебування в громадських місцях без маски чи респіратора, на переміщення групами, більш ніж дві особи. В області діятимуть рейдові групи у складі Нацполіції, представників ДСНС та інших служб для контролю карантину.

Читайте також: На Рівненщині - ще сім хворих на коронавірус

Нагадаємо: станом на 5 квітня в області офіційно підтверджено 38 випадків захворювання на COVID-19, з яких 5 - летальні. 

Як повідомляло агентство, минулого тижня у селі Тинне Сарненського району були зафіксовані перші в області випадки коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-