У Вінниці на зведенні школи цьогоріч уже освоїли 7,7 мільйона

У Вінниці на зведенні школи цьогоріч уже освоїли 7,7 мільйона

Велике будівництво
Укрінформ
У Вінниці в першому кварталі на будівництві школи №24, яка має бути завершена в межах Національної програми «Велике будівництво» у поточному році, виконано робіт на 7,7 млн грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний.

«У Вінниці реалізується проєкт з будівництва загальноосвітньої школи в житловому кварталі №8 району «Поділля». В першому кварталі поточного року виконано будівельних робіт на 7,7 млн грн, що профінансовано з бюджету Вінницької міської ОТГ . Це свідчить про виконання міською радою своїх зобов’язань у повному обсязі. У квітні очікується перший в 2020 році транш коштів з державного бюджету по програмі фінансування з державного фонду регіонального розвитку», - повідомив Очеретний.

За його словами, наразі збудовано надземну частину будівлі, стіни, перегородки та дах школи. Також утеплено фасад, збудовано внутрішні та зовнішні інженерні мережі. У березні 2020 року продовжувались внутрішні малярні роботи, влаштування вентиляційної системи та самовирівнювальної підлоги, виконувались роботи з наклеювання і фарбування шпалер в класах, шпаклювання дверних відкосів, фарбування стін коридорів.

Завершено улаштування дерев’яної підлоги гімнастичного спортивного залу та освітлення актового залу. Введення об’єкта в експлуатацію планується в 3 кварталі 2020 року з метою вчасного початку навчального року.

Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ст № 24 мікрорайону «Поділля» в м. Вінниця на 1200 учнів вартістю 169,6 млн грн увійшло до переліку освітніх закладів Вінниччини, капітальне оновлення або введення в експлуатацію яких заплановано на 2020 рік у межах Національної програми «Велике будівництво». Проєкт з будівництва цієї школи реалізується з 2015 року. Це буде сучасна триповерхова школа з відокремленою зоною для дітей з 1-го по 4-й клас та зручностями для маломобільних груп населення. На території школи планується збудувати сучасний спортивний комплекс.

Читайте також: За програмою "Великого будівництва" роботи проводяться на 144 об'єктах - Криклій

Національний проєкт «Велике будівництво» — масштабна розбудова інфраструктури України, він передбачає протягом року зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-