До села Комарівка на Чернігівщині через коронавірус залишили тільки один в’їзд-виїзд

До села Комарівка на Чернігівщині через коронавірус залишили тільки один в’їзд-виїзд

Укрінформ
Через збільшення хворих на коронавірус та контактних із ними осіб у селі Комарівка Борзнянського району з 2 квітня суттєво обмежили рух транспорту, залишивши тільки один в’їзд-виїзд - дорогу, що з’єднує з трасою національного значення Н-07 (Київ-Суми-Юнакіївка).

Про це повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

"Враховуючи велику кількість контактних осіб із села Комарівка, обмежуємо рух транспорту із населеного пункту. В’їзд та виїзд здійснюватиметься лише у напрямі із Комарівки до траси Н-07. Для контролю діє контрольно-пропускний пункт. Транзитний рух через населений пункт припинено", - наголосив голова ОДА Андрій Прокопенко після вечірнього засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Водночас було повідомлено про ще двох жительок Комарівки, у яких лабораторно підтверджено коронавірусну інфекцію.

До 1 квітня COVID-19 у селі було виявлено у двох людей. Всі хворі госпіталізовані до інфекційного відділення Борзнянської центральної райлікарні, де їм надається медична допомога.

Читайте також: Осередком коронавірусу на Чернігівщині визнали місто Корюківку

Як повідомлялося, 28 березня с. Комарівка було визнано першим осередком спалаху інфекційної хвороби на Чернігівщині. На його території запроваджено особливий режим проведення протиепідемічних заходів та в’їзду-виїзду громадян і транспортних засобів. У селі створено два КПП із залученням до роботи на них медпрацівників та правоохоронців.

На сьогодні в Чернігівській області зафіксовано 5 випадків захворювання на COVID-19: 4 - в Комарівці, 1 - у м. Корюківка.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-