На Харківщині – ще три підозри на COVID-19, людей госпіталізували

На Харківщині – ще три підозри на COVID-19, людей госпіталізували

Укрінформ
Станом на 18 годину 1 квітня на Харківщині зареєстровано ще три підозри на коронавірус, людей госпіталізували в обласну інфекційну лікарню.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в пресслужбі Харківської ОДА з посиланням на інформацію департаменту охорони здоров’я.

"Станом на 18 годину 1 квітня маємо ще 3 нових підозри на COVID-19. Це харків'яни, їх госпіталізували в обласну інфекційну лікарню. Одна людина нещодавно повернулася з Єгипту, друга - за кордоном не була, третя – була у контакті з людиною, у якої також підозра на коронавірус", - розповіли в ОДА.

Читайте також: На Харківщині кількість пацієнтів із пневмонією зросла вдвічі у порівнянні з 2019 роком

Таким чином на Харківщині офіційно підтверджено COVID-19 у чоловіка віком до 30-ти років, у ще 11-ти людей (8 з яких госпіталізовані, 3 – на самоізоляції) є підозра на вірус, яку має підтвердити чи спростувати національна лабораторія після тесту, зробленого в Харкові.

Раніше також захворіли двоє жителів регіону – заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач і його дружина, які на початку березня були у Франції. На час діагностики вони були в Києві, тому випадки не зареєстрували за Харківщиною.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 1 квітня в Україні 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних (4 за останню добу), 10 пацієнтів одужали. За добу було підтверджено 120 нових випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-