На Полтавщині у понад пів тисячі людей закінчилася самоізоляція - всі здорові

На Полтавщині у понад пів тисячі людей закінчилася самоізоляція - всі здорові

Укрінформ
На Полтавщині у 571 особи закінчився термін самоізоляції з приводу коронавірусу. Ні в кого з них захворювання не виявилося. Ще майже 2 тис.людей продовжують залишатися в самоізоляції.

Про це повідомляє пресслужба Полтавської обласної держадміністрації.

"Нині на самоізоляції на Полтавщині перебувають 1967 людей. Переважно це громадяни, які повернулися з-за кордону. Термін перебування на самоізоляції у 571 особи закінчився. Всі вони здорові. Перебувають під наглядом сімейних лікарів", - йдеться у повідомленні.

Водночас медики продовжують перевіряти підозри на COVID-19 методов ПЛР-тестування. Тепер ці аналізи можуть проводити в Полтавському обласному лабораторному центрі, повідомив під час брифінгу голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов. Напередодні було перевірено двох жінок із Кременчука – 34 і 69 років та жительку Горішніх Плавнів, 29 років. ПЛР-тести показали, що коронавірусу в жінок немає.

Станом на 31 березня в області перевіряють дві нові підозри.

«43-річний житель Машівки повернувся з Бельгії, дотримувався самоізоляції, йому стало зле. Йому призначили лікування, від госпіталізації відмовився, лікується вдома. Підозру на COVID-19 виявили і в 33-річної жительки Кременчука. Вона не подорожувала. Контактувала з 68-річною мешканкою Кременчука у пульмонологічному відділені, де перебувала хвора на коронавірус до встановлення діагнозу. Нині жінку перевели в інфекційний стаціонар», – поінформував Синєгубов.

Читайте також: На Сумщині виявили 154 контактні особи, які спілкувалися з хворими на COVID-19

Він зазначив, що в області використано вже близько 100 експрес-тестів.

Як повідомляв Укрінформ, загалом в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних, 8 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків.

На Полтавщині наразі лабораторно підтверджено один випадок захворювання на коронавірус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-