Заступнику директора парку у Запоріжжі оголосили підозру через загибель дівчинки

Заступнику директора парку у Запоріжжі оголосили підозру через загибель дівчинки

Укрінформ
У Запоріжжі повідомлено про підозру заступнику директора з технічних питань Центрального парку культури і відпочинку “Дубовий гай”, де смертельно травмувалась 8-річна дитина.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

“Сьогодні, 11 березня, повідомлено про підозру заступнику директора з технічних питань Центрального парку культури і відпочинку «Дубовий гай». Найближчим часом до суду буде направлене клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та вирішене питання щодо відсторонення фігуранта провадження від займаної посади”, - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, передбаченому ч.2 ст.275 КК України (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд).

Читайте також: Жителі Запоріжжя принесли квіти та іграшки у парк, де загинула 8-річна дівчинка

Як повідомлялося, 8 березня у парку «Дубовий гай» на восьмирічну дівчинку впала дерев'яна скульптура вагою 200 кг. Дитину у непритомному стані доправили у лікарню, де вона померла наступного дня.

10 березня міський голова Запоріжжя Володимир Буряк підписав розпорядження про відсторонення від виконання службових обов'язків директора парку Олега Комаренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-