У Вінниці через коронавірус скасували Шевченківське літературно-мистецьке свято

У Вінниці через коронавірус скасували Шевченківське літературно-мистецьке свято

Укрінформ
У Вінниці через коронавірус скасували проведення обласного літературно-мистецького свята «І оживе добра слава – слава України», приуроченого до 206-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«З метою запобігання занесенню та розповсюдженню коронавірусу керівництво області рекомендувало обмежити проведення масових заходів, починаючи з 5 березня 2020 року. У зв’язку з цим скасовано й проведення обласного літературно-мистецького свята «І оживе добра слава – слава України», приуроченого до 206-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка», - повідомили у департаменті.

Читайте також: У Житомирі заборонили проведення масових заходів через загрозу коронавірусу

У відомстві зазначили, що програмою свята передбачалося проведення театралізованого дійства «Шевченко і його нащадки. Діалог – на відстані століть» за участі творчих колективів Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича і Тульчинського коледжу культури, а також виставка народного мистецтва за участі всіх районів області і концертна програма за участі кращих музичних і співочих колективів Вінниччини та виконавців. Їх проведення скасоване.

Водночас, 9 березня у Вінниці на площі Тараса Шевченка відбудеться меморіальний мітинг, присвячений Кобзареві.

Фото: vinbazar

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-