На Волині затримали на хабарі керівника митного поста

На Волині затримали на хабарі керівника митного поста

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали виконувача обов’язків начальника митного поста «Ковель» Волинської митниці та посередника за підозрою в отриманні хабаря.

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області і за сприяння прокурора Волинської області 4 березня 2020 року ДБР та СБУ затримали виконувача обов’язків начальника митного поста «Ковель» Волинської митниці та посередника на одержанні другої частини неправомірної вигоди – 5 тис. 440 дол.", - йдеться у повідомленні.

ДБР затримало керівника митного поста "Ковель" / Фото: ДБР

За даними слідства, посадовець Держмитслужби й посередник, ймовірно, вимагали й отримали неправомірну вигоду на загальну суму 12 тисяч 240 доларів за неперешкоджання у митному оформленні транспортних засобів.

Читайте також: Розкрадання службового бензину: ДБР провело 13 обшуків в Нацполіції Вінниччини

Вирішується питання про повідомлення цим особам про підозру і готуються клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Наразі у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) проводяться невідкладні слідчі дії.

Фото: ДБР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-