У Дніпровській міськраді відкрилася виставка, присвячена видатним жінкам України

У Дніпровській міськраді відкрилася виставка, присвячена видатним жінкам України

Фото
Укрінформ
У Дніпровській міській раді відкрили виставку, присвячену видатним жінкам України.

Про це повідомили у пресслужбі Дніпровської міської ради.

Як зазначається, виставка, розміщена у холі Дніпровської міської ради, презентує 28 картин-ілюстрацій до двотомника «Це зробила вона» та «Це теж зробила вона» – видання, що містить історії 100 українок, які зробили вагомий внесок у різні сфери життя країни та світу.

«Часто роль жінок зменшують, а ця виставка показує, що є видатні постаті, які стали відомими не тільки в нашій державі, а й в усьому світі. Я вважаю, що приклад з них можна брати як дівчатам, так і хлопцям, тому на захід запрошено всіх», – сказала заступниця директора – начальниця управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Дар’я Біла.

У Дніпровській міській раді відкрили виставку, присвячену видатним жінкам України / Фото: Дніпровська міськрада

Повідомляється, що книгу, презентовану на виставці, передадуть до Центральної міської бібліотеки.

«Однією з цілей цього видання є те, що ми маємо багато українок, які досягли успіху у своїх професіях, але про них, на жаль, дуже мало знають. Ми розповідаємо ці історії та хочемо надихнути молодь на обрання тієї професії, яка їй до душі, і досягти у ній успіху», – сказав регіональний координатор програми «Жінки-лідерки» Національного демократичного інституту міжнародних відносин Євген Білик.

Читайте також: У Житомирі в останній день зими влаштують «Залицяння до весни»

Окрім книги, організатори презентували збірки відривних листівок з ілюстраціями. Виставка ініційована громадською організацією «Промінь Дніпро» за сприяння Національного демократичного інституту міжнародних відносин та за підтримки Дніпровської міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-