У Львові талановиті діти звернуться до світових лідерів із закликом зберегти мир на Землі

У Львові талановиті діти звернуться до світових лідерів із закликом зберегти мир на Землі

Укрінформ
У вівторок, 11 лютого, у львівській медіатеці відбудеться захід "Почуйте нас! Діти світу за мир!", на якому буде ухвалене колективне звернення до президентів та урядів усіх країн із закликом зберегти мир на Землі.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Міжнародної академії літератури і журналістики.

"Учасниками цього дійства будуть юні поети і прозаїки, журналісти, художники і фотографи, виконавці авторських пісень. А на мості Миру зустрінуться школярі двох міст - Червонограда і Львова. Їх вітатимуть закордонні дипломати, відомі творчі особистості", - йдеться у повідомленні.

У цей день відбудеться презентація глобальної благодійної Місії миру "Почуйте нас! Діти світу за мир!", вебресурсу Міжнародної академії літератури і журналістики, журналу "Країна талантів" та спецвипусків газети "Ні війні! Миру-так!" (англійською, французькою, російською, українською мовами).

Для юних талантів гостинно відчинять двері майстер-студії з поетичного слова, журналістики, малюнку та художнього фото.

Крім того, буде ухвалене колективне звернення до президентів та урядів усіх країн, відомих політиків, релігійних діячів, літераторів і митців із закликом зберегти мир на Землі, повідомили організатори заходу.

Читайте також: У Швеції українців закликають долучитися до проєкту «Алея українських діаспор»

Захід відбудеться за ініціативи міжнародного центру "Місія миру", Міжнародного центру ЮНЕСКО, Міжнародної академії літератури і журналістики, Французько-української асоціації "АРТ-культура і креатив" та міського комунального дитячого закладу "Галицьке юнацтво".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-