У Дніпрі почнуть проводити дезінфекцію транспорту

У Дніпрі почнуть проводити дезінфекцію транспорту

Укрінформ
У Дніпрі на міських маршрутах автобусів будуть проводити дезінфекцію та санітарну обробку транспорту, а водіям рекомендують носити санітарні маски.

Про це повідомив фахівець сектора контролю й моніторингу договірних зобов'язань Департаменту транспорту Дніпровської міської ради Іван Васючков у Facebook.

"Із завтрашнього дня в автобусах, що працюють на міських маршрутах, будуть посилені заходи з санобробки за допомогою дезінфекційних засобів. Такі рекомендації для всіх автопідприємств міста викликані погіршенням епідеміологічної ситуації", - написав Васючков.

Він зазначив, що для обробки використовуватимуться тільки дозволені засоби.

Читайте також: У портах України запровадили посилені протиепідемічні заходи

Так само всьому водійському складу під час роботи на маршруті рекомендовано використовувати санітарні маски з заміною кожні три години.

Чиновник поскаржився, що раніше цими питаннями займалася санітарно-епідеміологічна служба, "але після її ліквідації утворився пролом у нормативно-правовій базі й де-юре обробка дезінфекційними засобами салонів автобусів не потрібна", - зазначив Васючков.

Читайте також: МАУ привезла в Україну 203 пасажири і призупиняє повітряне сполучення з Китаєм

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпрі на карантин у зв'язку з перевищенням епідеміологічного порогу захворюваності на грип закриють всі школи з 6 по 17 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-