Негода в Україні: облаштували відстійники для транспорту, працює

Негода в Україні: облаштували відстійники для транспорту, працює "гаряча лінія"

Укрінформ
Розпочав роботу штаб Держагентства автомобільних доріг України з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення у зв’язку з очікуваним ускладненням погодних умов.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Завчасно розпочав роботу штаб Державного агентства автомобільних доріг України з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення у зв’язку з очікуваним ускладненням погодних умов протягом 5-6 лютого 2020 року до помаранчевого (ІІ) рівня небезпечності", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: До 50 сантиметрів снігу: негода в Україні може спричинити транспортний колапс

До складу Штабу входять представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної поліції України, Державної служби України з безпеки на транспорті, АТ "ДАК "Автомобільні дороги України", Київської обласної державної адміністрації, Київської міської державної адміністрації, Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України, Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників.

Читайте також: На Україну насувається штормовий циклон Petra — чого чекати

Для отримання інформації про стан проїзду й оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобово "гаряча" лінія: (044) 287 11 40.

Також оприлюднено перелік майданчиків відстою автотранспорту на дорогах державного значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-