У мережу виклали кадри харківської стрілянини з вибухом

У мережу виклали кадри харківської стрілянини з вибухом

Відео
Укрінформ
Відео бійки у Шевченківському районі Харкова, під час якої сталася стрілянина та вибух, виклали в мережу.

На відео можна побачити бійку та момент вибуху.

Декілька молодиків, які приїхали на авто білого коліру, підійшли до іншої групи людей. Після короткої розмови між ними почалася бійка. Потім на місце події підходить ще одна група людей у чорному одязі, котрі теж беруть участь у бійці.

Після цього лунає вибух, і учасники бійки тікають з місця події.

Стверджуюється, що у бійці беруть участь члени "Нацкорпусу та люди з оточення такого собі "авторитету" Манукяна, а гранату кинули саме "спортсмени" цієї людини.

Як повідомляв Укрінформ, 30 січня о 13:30 від оператора "102" надійшло повідомлення від жінки про те, що біля Обласного будинку дитини №2 по вулиці Кузнецькій пролунали постріли та вибух. Зі слів очевидців, з місця події поїхав автомобіль білого кольору, в якому може перебувати постраждалий. У місті та області ввели поліцейську операцію "Сирена".

За словами заступника начальника ГУ Нацполіції в Харківській области Сергія Чижа, попередньо встановлено, що у ході конфлікту невідомі застосовували гранату та зброю травматичного типу. Також він додав, що за попередніми даними, постраждалих немає.

Читайте також: Стрілянина та вибух у Харкові: поліція розкрила деталі

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України з санкцією від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наразі поліція встановлює обставини події. Оголошено операцію "Сирена".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-