У Франківську з отруєнням госпіталізували сімох студентів-іноземців

У Франківську з отруєнням госпіталізували сімох студентів-іноземців

Укрінформ
В Івано-Франківську семеро іноземних студентів медичного університету госпіталізовані до обласної інфекційної лікарні з попереднім діагнозом "харчова токсикоінфекція".

Про це повідомляє головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

«27 січня 2020 року 7 студентів, які навчаються в Івано-Франківському національному медичному університеті, були госпіталізовані до обласної клінічної інфекційної лікарні з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція». Хворі скаржились на загальну слабкість, болі в животі, підвищення температури тіла, діарею… Хворі пов’язують виникнення захворювання із вживанням лавашу з курячим м’ясом, придбаним в закладі «Сандвіч-бар» 24 січня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стан хворих - середнього ступеня тяжкості.

Читайте також: У Яремче госпіталізували шістьох туристів, попередній діагноз – отруєння

Фахівці Держпродспоживслужби розпочали санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції. Серед основних порушень, які встановлені в ході епідрозслідування в «Сендвіч-барі», фахівці називають привозну воду невідомого походження та відсутність гарячого водопостачання, відсутність контролю температурного режиму холодильного обладнання, приготування курячого м’яса в домашніх умовах та відсутність маркування на деяких продуктах. Особові медичні книжки персоналу теж не були представлені фахівцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-