В одному з районів Тернопільщини через грип зачиняють школи та дитсадки

В одному з районів Тернопільщини через грип зачиняють школи та дитсадки

Укрінформ
Через збільшення захворювань на грип та ГРВІ призупиняються заняття у навчальних закладах найбільшого району Тернопільщини - Чортківському.

Про це повідомляє Чортківська міська рада.

“У зв’язку зі зростанням захворюваності на грип та ГРВІ у Чорткові та районі, сьогодні, 21 січня, відбулося спільне позачергове засідання місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській міській раді та райдержадміністрації. Присутні заслухали інформацію про стан захворюваності на грип. Вирішено тимчасово призупинити навчальний процес у загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах на період з 22 січня по 27 січня включно”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Житомирщині з початку року зафіксували 6 смертей від грипу

Як повідомляло агентство, у Тернополі стан захворюваності на ГРВІ та грип нижчий від порогових показників, а середній відсоток дітей, відсутніх у класах тернопільських закладів середньої освіти через захворюваність на грип та ГРВІ, не перевищує 3,5%.

Рішення про тимчасове припинення навчального процесу приймають самостійно керівники окремих навчальних закладів за відсутності 20% і більше дітей у класі через захворюваність на грип та ГРВІ.

Як повідомлялось, окрім Тернопільської області, через грип та ГРВІ карантин ввели в деяких школах Донецької та Кіровоградської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-