На Київщині учасник бойових дій застрелив товариша

На Київщині учасник бойових дій застрелив товариша

Укрінформ
У Київській області поліція затримала чоловіка, який застрелив свого товариша. Обоє чоловіків брали участь у бойових діях на сході України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

"За порушення правил дорожнього руху працівники групи реагування патрульної поліції в смт Іванків зупинили автівку. В салоні автомобіля поліцейські виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, водій зізнався правоохоронцям, що він смертельно поранив свого знайомого і саме в цей час їхав до поліції.

"Зловмисник надав правдиві свідчення. З’ясувалось, цього дня вони з товаришем вживали алкогольні напої. В автомобілі між чоловіками, які у свій час брали участь у бойових діях на сході країни, виникла суперечка, що переросла у стрілянину. Під час сварки водій з мисливської зброї вистрілив у бік товариша, який сидів позаду", - додали у відомстві.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Іванківського відділення поліції.

Поліцейські затримали 49-річного чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Як речовий доказ вилучено знаряддя злочину – мисливську рушницю без документів.

Читайте також: У Харкові ексбоєць ООС погрожував підірвати офіс гранатою

Тіло 47-річного загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Поліція встановлює причини конфлікту. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Суд обере для нього запобіжний захід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-