У Миколаєві дали концерт-реквієм до річниці оборони ДАПу

У Миколаєві дали концерт-реквієм до річниці оборони ДАПу

Фото
Укрінформ
У Миколаєві відбувся концерт-реквієм зведеного оркестру Миколаївського гарнізону, присвячений п'ятої річниці оборони Міжнародного аеропорту "Донецьк" імені С.Прокоф'єва.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення міської ради.

«У Миколаєві відбувся концерт-реквієм, присвячений 5-й річниці оборони Міжнародного аеропорту «Донецьк» імені С.Прокоф'єва. Його підготував зведений оркестр Миколаївського гарнізону. Він відбувся в рамках загальнонаціональних заходів, мета яких – вшанувати подвиг «кіборгів», - йдеться у повідомлені.

У Миколаєві зведений оркестр дав концерт-реквієм до річниці оборони ДАПу / Фото: mkrada.gov.ua

До складу зведеного оркестру увійшли військовослужбовці різних родів військ. Всього – понад 70 осіб. До акції також долучилися й мешканці Миколаєва.

Оборона летовища тривала з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. За відчайдушну мужність та стійкість оборонців аеропорту назвали «кіборгами». Вони стали символом незламності духу української нації.

Оборону Донецького аеропорту, серед інших, тримали й воїни 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, яка дислокується в Миколаєві.

Читайте також: У Києві проходить марафон пам’яті захисників Донецького аеропорту

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували Героїв, які загинули за Україну, та поклали квіти до меморіалу «Струни пам’яті».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-