На Сумщині під час руху загорівся пасажирський потяг

На Сумщині під час руху загорівся пасажирський потяг

Укрінформ
На Сумщині під час руху виникла пожежа в пасажирському потягу.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в управлінні ДСНС у Сумській області.

"12 січня о 15.45 до Служби порятунку Сумщини за номером «101» надійшло повідомлення, що на залізничній станції «Боромля», яка знаходиться в селі Новгородське Тростянецького району, виникла пожежа в кабіні дизель-потяга сполученням «Суми-Мерчик». Негайно на місце події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи, в тому числі пожежний потяг станції «Смородине»", - розповіли в пресслужбі.

Читайте також: У Чернівцях п’яний батько підпалив свою сім’ю

За її інформацією, загоряння виявили в момент проведення посадки та висадки пасажирів. Зі слів свідків пригоди, персонал потяга провів евакуацію людей, приступив до гасіння пожежі за допомогою наявних вогнегасників. Вагон, що горів, від’єднали, а сам потяг з чотирма пасажирськими вагонами відбуксирували до станції «Смородине».

"До місця події прибула місцева пожежна команда з села Боромля, а з районного центру — черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 16.08 пожежу вдалось локалізувати, о 16.58 – ліквідувати. Потерпілих внаслідок пожежі немає, затримки в русі поїздів не було", - повідомили у пресслужбі.

Читайте також: На трасі Чоп-Київ сталася автотроща за участю 4-х автомобілів

Вогнем пошкоджено кабіну дизель-потяга. Попередня причина виникнення пожежі — коротке замикання електропроводки тепловозу.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-