У Борисполі поліцейський на смерть збив чоловіка

У Борисполі поліцейський на смерть збив чоловіка

Укрінформ
У Борисполі, що на Київщині, поліцейський на службовому авто на смерть збив чоловіка.

Про це інформує поліція Київської області у Facebook.

"Аварія сталася о 7 ранку у місті Бориспіль, в умовах обмеженої видимості. Під колеса службового авто потрапив чоловік, який переходив дорогу", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що після скоєння ДТП поліцейські одразу на місце події викликали швидку медичну допомогу, слідчо-оперативну групу і повідомили про трагедію працівникам ДБР.

Читайте також: На Львівщині мікроавтобус зіткнувся із вантажівкою, троє загиблих

Встановлено, що аварія сталася на неосвітленій ділянці дороги у той час, коли поліцейські їхали на виконання службового завдання.

Також на місці події одразу було освідувано водія-поліцейського на стан сп’яніння.

Тіло потерпілого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Під час проведення досудового розслідування правоохоронці встановлять всі обставини трагічної ДТП.

Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу за фактом смертельної ДТП у Борисполі за участі працівника Нацполіції.

Досудове розслідування здійснюється за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У свою чергу, за наказом начальника Головного управління поліції Київщини Андрія Нєбитова за цим фактом розпочато службове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-