У Чернівцях протестувальники відступили від сміттєзвалища після тижня блокування

У Чернівцях протестувальники відступили від сміттєзвалища після тижня блокування

Укрінформ
У Чернівцях протестувальники, які майже тиждень блокували дорогу до місцевого сміттєзвалища, припинили акцію.

Про це Facebook повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

"Щойно мені повідомили люди, які перекривали дорогу на сміттєзвалище, що вони розблокували дорогу для проїзду сміттєвозів. І формують робочу групу для проведення перемовин з цього питання. Спецкомунтранс негайно розпочинає прибирання міста", - написав він.

У коментарі кореспондентові Укрінформу сільський голова Чорнівки, мешканці якої і перекривали дорогу, вимагаючи приєднати їхнє село до міської громади, розповів, що вони мають намір звернутися до Прем'єр-міністра.

"У понеділок, 23 грудня, на сесії сільської ради ми звернемося до Прем'єр-міністра України з проханням не враховувати зміни до перспективного плану, згідно з яким село пропонують приєднати до Колінківців. Ми вимагаємо повернутися до плану, який був затверджений 19 серпня 2015 року, згідно з яким Чорнівку приєднають до Чернівців. Також троє представників Чорнівки поїдуть до Києва, аби роз'яснити ситуацію", - заявив сільський голова Георгій Бота.

Читайте також: Туреччина скоротила викиди парникових газів на 6 тонн, відмовившись від пакетів

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня мешканці села Чорнівка розпочали безстрокову акцію, перекривши дорогу, яка веде на міське сміттєзвалище. Через акцію міські комунальники кілька днів не могли вивезти сміття - біля переповнених баків пакети з непотребом лежали просто на тротуарах і проїжджій частині доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-