Пральний порошок і памперси: як у тергромаді на Луганщині виборця “агітували”

Пральний порошок і памперси: як у тергромаді на Луганщині виборця “агітували”

Укрінформ
У Старобільському районі на Луганщині поліція встановила факти підкупу виборців: місцевим жителям роздавали пральний порошок і памперси, щоб вони проголосували за одного з кандидатів на посаду голови ОТГ.

Про це повідомив 20 грудня Відділ комунікації поліції Луганської області.

«Сьогодні до Старобільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Титарівка Старобільського району, де 22 грудня 2019 року відбудуться вибори до Половинкинської сільської об’єднаної територіальної громади, кандидат на посаду голови ОТГ роздає місцевим мешканцям пральний порошок для того, щоб вони проголосували за нього», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали співробітники Старобільського відділу поліції, де встановили, що дві жінки, одна з яких - кандидат у депутати Половинкинської ОТГ, дійсно роздають місцевим мешканцям пральний порошок, миючі засоби та памперси, запрошуючи їх проголосувати за одного з кандидатів на посаду голови Половинкинської ОТГ.

Читайте також: У Києві розкрили схему підкупу лікарів фармацевтами на 140 мільйонів

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 статті 160 Кримінального кодексу України «Підкуп виборців». За скоєння такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлені волі до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-