Експертиза назвала причину смерті далекобійників у Миколаєві

Експертиза назвала причину смерті далекобійників у Миколаєві

Укрінформ
За результатами проведеної експертизи, двоє далекобійників у Миколаєві померли не через сурогатний алкоголь, а внаслідок великої його кількості.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

"За результатами проведеної судової медичної експертизи тіл померлих, у їхній крові було приблизно по 3,5 проміле алкоголю у кожного, це критична доза. За висновками експертизи, на вміст отруйних речовин у біоматеріалах померлих було встановлено, що ані метилових, ані інших сурогатних речовин, не виявлено. Отож вони померли внаслідок великої кількості вжитого алкоголю", - йдеться у повідомленні.

За фактом смерті двох людей, як того вимагає процедура у подібних випадках, зареєстроване кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 ККУ.

Як повідомлялося, 14 грудня близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у мікрорайоні Варварівка по вул. Одеське Шосе помер 54-річний далекобійник. А у салоні вантажного автомобіля був виявлений мертвим і другий, 38-річний водій.

Читайте також: Отруєння алкоголем у Миколаєві: трьох далекобійників виписали з лікарні

Також швидка забрала ще трьох далекобійників, один із них був у тяжкому стані, наразі завдяки швидким діям медиків його життю нічого не загрожує. Усі громадяни переважно з Вінницької та Чернігівської областей.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що чоловіки вживали їжу та алкоголь у придорожніх кафе. Зразки їжі та алкоголю були передані на експертизу. Також поліція звернулась до Держпродспоживслужби для перевірки вказаних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-