У Миколаєві біля кафе померли двоє далекобійників, ще троє - у лікарні

У Миколаєві біля кафе померли двоє далекобійників, ще троє - у лікарні

Укрінформ
У Миколаєві біля придорожнього кафе померли двоє далекобійників з Вінниччини та Чернігівщини, ще троє госпіталізовані, один з них у тяжкому стані.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

"У Миколаєві біля придорожнього кафе померли двоє далекобійників, ще троє госпіталізовані, один з них у тяжкому стані – поліція проводить розслідування обставин трагедії", - йдеться у повідомленні.

14 грудня близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у мікрорайоні Варварівка по вул. Одеське Шосе помер 54-річний далекобійник.

При огляді його вантажного автомобіля був виявлений мертвим і його 38-річний напарник. Також швидка забрала ще трьох далекобійників: 33-х, 38-ми та 57-ми років, один із них у тяжкому стані. Усі громадяни переважно з Вінницької та Чернігівської областей.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції на чолі з керівництвом. Поліцейські опитують очевидців та персонал усіх закладів харчування, розташованих поблизу.

Попередньо зі слів свідків встановлено, що чоловіки вживали алкоголь та їжу у придорожньому кафе. Зразки продуктів харчування та спиртних напоїв правоохоронці вилучають, вони будуть направлені на експертизу.

Читайте також: У Києві вантажівка зіткнулася з маршруткою, 11 постраждалих

Відомості за фактом смерті двох людей, як того вимагає процедура у подібних випадках, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ККУ «Умисне вбивство».

Обставини та причини трагедії встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-