На Харківщині знайшли сальмонелу у польській курятині

На Харківщині знайшли сальмонелу у польській курятині

Укрінформ
Торгові мережі та оператори ринку продуктів харчування на Харківщині будуть вилучати з продажу імпортовану з Польщі заморожену курятину, в якій виявили сальмонелу.

Про це інформує сайт Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

«Надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF (Європейська система швидкого оповіщення про харчові продукти і корми) від споживачів стосовно виявлення сальмонели в замороженому курячому м’ясі, експортованому з Польщі (виробник Wipasz S.A. Zaklad Drobiarski w Mlawie – AP-#PL 14130502 EG) до окремих держав-членів ЄС і, в тому числі, до України – ТОВ «ОТ — ГРУП» (вул. Б. Хмельницького, 42, м. Луцьк, Волинська область)», - йдеться в повідомленні.

В управлінні запевняють, що здійснюють необхідні заходи щодо недопущення в обіг небезпечних до споживання продуктів харчування.

Читайте також: Замість масла - спред: експерт назвав трьох виробників фальсифікату

Операторів ринку Харківської області, які здійснюють обіг вищезазначених продуктів, інформують про необхідність вилучення курятини з обігу. Вони мають у строк не більше двох робочих днів письмово поінформувати Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області про відповідні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-