Разумков відкрив у Раді захід до Дня місцевого самоврядування

Разумков відкрив у Раді захід до Дня місцевого самоврядування

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив урочистий захід до Дня місцевого самоврядування у стінах Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Саме від вас залежить життя наших громадян... важливо, щоб ви і ми це добре розуміли. Ми зі свого боку, як Верховна Рада, як народні депутати України, представники та голови комітетів, усіляко будемо допомагати вам у цьому напрямку. І перед нами з вами дуже , виклик цього та наступного року - це завершення децентралізації", - сказав Разумков, звертаючись до представників місцевого самоврядування.

Разумков відкрив у Раді захід до Дня місцевого самоврядування / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Він додав, що лише спільно вдасться якісно і швидко провести ці зміни. Вони, як сподівається Голова ВР, зможуть дати новий старт можливостями регіонів.

Читайте також: У Чернівцях обговорили, які конституційні зміни необхідні для завершення децентралізації

В урочистому заході беруть участь, зокрема, перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов, генеральний директор Директорату з питань регіональної політики та децентралізації Офісу Президента Ольга Бугай, міністр розвитку громад та територій Альона Бабак, міський голова Києва Віталій Кличко, перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук і керівники парламентських комітетів.

Планується, що під час урочистостей Голова Верховної Ради Дмитро Разумков нагородить відзнаками парламенту представників місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-