Для ТЕЦ у Новояворівську та Новому Розділі обрали нового управителя

Для ТЕЦ у Новояворівську та Новому Розділі обрали нового управителя

Укрінформ
Враховуючи надзвичайну ситуацію рішенням Тендерного комітету Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) було обрано нового управителя для ТЕЦ у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Договір управління з компанією, яка не забезпечила підготовку до опалювального сезону, припинено, повідомляє Урядовий портал.

У повідомленні зазначається, що новим управителем ТЕЦ у містах Новояворівськ та Новий Розділ обрано “ТОВ “Нафтогаз Тепло”, що входить в групу компаній “Нафтогаз України” та спроможне забезпечити стабільне проходження опалювального сезону в обох містах”.

“За підтримки уряду, Львівської обласної державної адміністрації та АТ "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" здійснюють заходи щодо відновлення та забезпечення стабільного функціонування Новояворівської і Новороздільської теплоелектроцентралей”, - підкреслює пресслужба уряду.

Читайте також: "Нафтогаз" розповів, як розв'язуватиме проблеми з теплом Новояворівська та Нового Роздолу

Як повідомляв Укрінформ, 13 листопада Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук здійснив робочу поїздку до міст Новояворівськ та Новий Розділ, де через зрив опалювального сезону склалася надзвичайна ситуація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-