Гончарук обіцяє добудувати мости у Запоріжжі за 2-3 роки

Гончарук обіцяє добудувати мости у Запоріжжі за 2-3 роки

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук назвав запорізькі мости-довгобуди символом корупції та невиконаних обіцянок чиновників, зазначивши, що їх можна побудувати за 2-3 роки.
Про глава Уряду написав у своєму Facebook.

"Сьогодні в Запоріжжі. Місто з великим потенціалом, але занедбане неефективним менеджментом. За прикладами далеко ходити не треба. Сьогодні я був на запорізькому мосту. Символ корупції та невиконаних обіцянок чиновників. Міст почали будувати в 2004 році! 15 років (!!!). І не побудували. За цей час в Україні змінилось 5 президентів, відбулось 2 революції. Це якийсь треш!", - написав посадовець.

Гончарук також додав, що за цей час вартість проєкту зросла від 5 до 16,2 млрд гривень і запевнив, що нинішній уряд "в ці ігри гратись не буде".

За його словами, влада вже має 1, 2 млрд гривень на добудову (750 млн грн закладені у бюджеті цього року, ще 500 - окремим рядком передбачені у держбюджеті 2020). Зараз йде підготовка тендерної документації.

"Всі говорять, що одну сторону (мосту — ред.) робити 2-3 роки. Ми впевнені — зробимо за 1-1,5 року. А весь міст збудуємо за 2-3 роки", - запевнив Гончарук.

Читайте також: Гончарук: У проєкті бюджету-2020 на запорізькі мости передбачили 500 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, 7 листопада Олесій Гончарук перебуває у Запоріжжі з робочою поїздкою. Наступним пунктом програми є зустріч з представниками бізнесу.

Раніше керівник Служби автомобільних доріг в Запорізькій області Андрій Івко заявив, що побудувати мости через Дніпро в Запоріжжі реально за 4 роки.

Фото: www.facebook.com/PMHoncharuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-