Стрілянина у Харкові: на дачі кілера виявили цілий арсенал зброї

Стрілянина у Харкові: на дачі кілера виявили цілий арсенал зброї

Укрінформ
Один з учасників стрілянини в Харкові Олексій Титов, який, тікаючи від поліції, загинув під час вибуху власної гранати, виявився володарем значного арсеналу зброї. 

Про це повідомляє харківський телеграм-канал "Ракли".

«На дачі стрільця в Руській Лозовій був знайдений цілий арсенал: більш як 50 гранат, вогнемет "Джміль" російського виробництва, гранатометні постріли ВОГ-25, підствольні гранатомети, реактивні протитанкові гранати, американська гвинтівка AR 15 з оптичним прицілом і глушником, ручний кулемет Калашникова, кілька автоматів Калашникова, тротилові шашки і розсип різних боєприпасів», - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Трохи раніше канал уточнив, що на місці стрілянини, що сталася 25 жовтня, Титов залишив австрійський пістолет "Глок" з глушником та ізраїльський пістолет-кулемет "Узі".

«Це ефективна, дорога імпортна зброя ближнього бою, що використовується багатьма арміями і спецслужбами світу», - уточнив канал.

Експерти, говорячи про Титова, наголосили: все вказує на те, що це підготовлений бойовик, можливо професійний кілер.

Читайте також: Поліція встановила особу кілера, який підірвав себе гранатою у Харкові

«Якщо подивитися відео, то можна побачити, що він точніше і професійніше стріляє, ніж члени банди Жори. Явно видно спеціальну підготовку. Титов зберігав холоднокровність і не втрачав своїх опонентів з виду, на відміну від них самих. Поліція спрацювала досить оперативно, і їм вдалося не дати злочинцеві втекти», - йдеться в інформації телеграм-каналу.

Як повідомляв Укрінформ, 25 жовтня опівдні на вулиці Клочковській у Харкові сталася стрілянина між групою чоловіків.

Два харків'янина вийшли з супермаркету і попрямували до свого автомобіля. Там на них чекав зловмисник, який відкрив вогонь. Чоловіки теж були озброєні, тому зав'язалася стрілянина. В результаті події один з постраждалих помер у кареті швидкої, інший зараз знаходиться в реанімації у важкому стані. За словами начальника ГУНП у Харківській області Валерія Сокуренка, біля лікарняної палати потерпілого встановлено ​​цілодобову охорону.

Після скоєння злочину нападник кинув зброю на місці події і зник на автомобілі Toyota. Через кілька кварталів він зупинився і підпалив іномарку.

У ході операції "Сирена" патрульні виявили в районі Південного залізничного вокзалу людину, за прикметами схожу на зловмисника. Його штани були в крові. Патрульні поліцейські дістали зброю, втікач відвернувся і підірвав себе гранатою.

За словами начальника ГУНП у Харківській області Сокуренка, слідство розглядає версію, що зловмисник навмисно покінчив життя самогубством.

Поліція встановила особу кілера. Ним виявився житель міста Горлівка Донецької області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-