На Луганщині три міста залишаються без води через борги

На Луганщині три міста залишаються без води через борги

Укрінформ
У Луганській області близько 80 тисяч жителів трьох міст досі залишаються без централізованого водопостачання через заборгованість за електроенергію, яке було відключено 18 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Протягом доби підрозділами ДСНС населенню та на об’єкти інфраструктури підвезено 152 м3 технічної води (з початку робіт 459,5 м3 технічної води)», - йдеться у повідомленні.

18 жовтня у м.Лисичанськ у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію відключено від електропостачання 3 насосні станції ЛКСП «Лисичанськводоканал» («ГТВ», «Білогорівська» та «Боровська»), внаслідок чого без централізованого водопостачання залишились центральна, південна частини м. Лисичанськ, м. Привілля та м. Новодружеськ, загалом близько 80 тис. мешканців.

Читайте також: У Лисичанську - надзвичайна ситуація через відключення водоканалу від світла

Комісія з питань надзвичайних ситуацій визнала, що повне обмеження постачання електроенергії на об’єкти Лисичанськводоканалу призвело до виникнення надзвичайної ситуації державного рівня.

Також, у зв’язку з виникненням надзвичайної ситуації, вирішено внести зміни до графіків роботи підпорядкованих закладів освіти та культури, а у разі необхідності призупинити функціонування вищезазначених закладів; внести зміни до режиму роботи медичних закладів та відмінити планові операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-