У Житомирі пройшли змагання з кросфіту серед десантників

У Житомирі пройшли змагання з кросфіту серед десантників

Фото
Укрінформ
У Житомирі пройшов третій чемпіонат з кросфіту серед Десантно-штурмових військ, перемогу в якому здобули воїни 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у Facebook.

«У Житомирі відбувся III чемпіонат з функціонального багатоборства, або ж кросфіту серед команд Десантно-штурмових військ ЗС України та місцевих спортивних клубів на здобуття титулу «Найбільш фізично підготовлена команда», - йдеться у повідомленні.

У Житомирі відбувся III-й чемпіонат з красфіту / Фото: Пресслужба Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Зазначається, що у чемпіонаті змагалися шість збірних команд з п’яти бойових бригад та 199-го навчального центру ДШВ, а ще команди трьох спортивних клубів та Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова.

Читайте також: На Saber Junction українські десантники тренуються у “бойових” умовах

«За підсумками змагань призові місця розподілили наступним чином: «золото» та звання «Найбільш фізично підготовлена команда» здобули десантники 95 окремої десантно-штурмової бригади, «срібло» отримала команда 199-го навчального центру, а «бронза» дісталася воїнам 79 окремої десантно-штурмової бригада з Миколаєва», - інформує пресслужба командування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-