У Мелітополі керівник інтернату

У Мелітополі керівник інтернату "здавав напрокат" дітей

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі поліцейські викрили керівника одного з інтернатів, який надавав неповнолітніх підопічних підприємцям для виконання важкої роботи.
Про це йдеться у повідомлені пресслужби ГУНП в Запорізькій області.

"10 жовтня працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчі ГУНП в Запорізькій області із залученням спецпризначенців КОРД, під процесуальним керівництвом прокуратури, викрили підозрюваного після отримання грошової винагороди в сумі 1000 гривень за надання 4 неповнолітніх дітей віком до 14 років, хлопчиків, сторонній особі для виконання будівельних робіт у приватному домоволодінні селища міського типу Приазовське", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний мешканець міста Мелітополь. Вирішується питання щодо затримання фігуранта в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Читайте також: Підлітки в Україні не довіряють лікарям та соціальним працівникам - ЮНІСЕФ

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Фото: zp.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-