Інвестиційний портал регіону створять на Закарпатті

Інвестиційний портал регіону створять на Закарпатті

Укрінформ
На Закарпатті запускають портал з пропозиціями для інвестицій від місцевого бізнесу та побажаннями від інвесторів. 

Про це 10 жовтня на інвестиційному форумі “Закарпаття — бізнес в центрі Європи” заявив Ігор Бондаренко, голова Закарпатської ОДА.

“Сьогодні на Закарпатті працює 600 підприємств із іноземними інвестиціями. Це каже про те, що ми як регіон маємо привабливий інвестиційний імідж. Однак, ми добре розуміємо, що нелегко втримати інвестора. Саме тому ми запускаємо службу супроводу інвестора в Закарпатській області. Це наша регіональна ініціатива, яка буде втілена у вигляді інвестиційного порталу області, ” - сказав Бондаренко.

Читайте також: На Закарпатті найбільше інвестицій пропонують в інфраструктуру для зимових видів спорту

Денис Ман, директор Депаратменту економіки Закарпатської ОДА повідомив, що перший сервіс цієї служби — це інвестиційний портал області, який дозволить акумулювати усі запити наших інвесторів та активно реагувати на них.

“Повноцінний ресурс запрацює з першого листопада, сайт уже створений, наразі на ньому є близько 130 пропозицій для інвестицій від місцевого бізнесу. Також через цей ресурс регіональна влада чекає на пропозиції від бізнесу, який готовий розвивати та підгримувати регіон”, - сказав Ман.

Мета цього майданичка полягає в координації зусиль бізнесу та інвестора, наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-