Голову Закарпатського облавтодору оштрафували на 15 тисяч у справі про мільйонні збитки

Голову Закарпатського облавтодору оштрафували на 15 тисяч у справі про мільйонні збитки

Укрінформ
Ужгородський міськрайонний суд затвердив вирок за угодою між обвинувачуваним посадовцем та прокурором Генпрокуратури: посадовець визнає себе винним у перевищенні повноважень та сплатить штраф в 15,3 тис. гривень.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила Надія Гейруш, речниця Ужгородського міськрайонного суду.

“Ужгородським міськрайонним судом було затверджено вирок за угодою про визнання винуватості, яка була украдена між обвинуваченим Іваном Немешем, директором дочірнього підприємства «Закарпатський облавтодор», і прокурором генеральної прокуратури В. Ярошенко. Згідно угоди обвинувачений визнав себе винним у зловживанні повноваженнями з метою одержання неправомірної вигоди (ч. ст.364-1 КК України) та погодився сплатити штраф 15300 грн без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю,” - повідомила Гейруш.

Читайте также: Руководителя закарпатского облавтодора будут судить за финансовые махинации

За цією угодою між обвинуваченим та прокурором суд виніс вирок визнати винним директора Закарпатського облавтодору, призначити йому до сплати штраф на суму 15, 3 тис. грн без позбавлення його права обіймати посаду.

Вирок судом було винесено 3 жовтня.

Як раніше повідомлялося, директора Закарпатського облавтодору Івана Немеша звинуватили у перевищенні повноважень. За даними досудового розслідування, протягом 2015-2017 років директор Закарпатського облавтодору під час тендерних закупівель дорожнього бітуму у ТОВ «Торговий Дім Універсал Україна» завищував його вартість, чим спричинив державі збитки на суму 1,85 млн грн.

Немеш працює керівником Закарпатського облавтодору з червня 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-