У Рівному знайшли застреленим поліцейського на чергуванні

У Рівному знайшли застреленим поліцейського на чергуванні

Оновлено
Укрінформ
У Рівному інспектора-чергового знайшли мертвим в одному з приміщень відділу поліції, підозрюють, що він застрелився з табельної зброї. 

За версіями слідчих, причиною самогубства можуть бути побутові конфлікти чи фінансові труднощі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Сьогодні, дев’ятого жовтня, о 03:40, 34-річного інспектора-чергового чергової частини Рівненського відділу поліції знайдено мертвим із вогнепальним пораненням голови. Під час несення служби колеги старшого лейтенанта поліції почули підозрілий звук, який пролунав із недіючої кімнати для затриманих осіб відділу поліції. Коли ж прибігли, виявили чергового без ознак життя", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Патрульним в Одесі оголосили підозру в катуванні - Труба

За попередніми даними, поліцейський покінчив життя самогубством, здійснивши постріл із табельної зброї. Мотиви скоєного з’ясовуються.

"Слідство розглядає побутові конфлікти та фінансові труднощі як основні ймовірні версії інциденту", - йдеться в оновленому повідомленні поліції.

Заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк зазначив на брифінгу, що наразі визначається підслідність кримінального провадження. Працівниками внутрішньої безпеки та відділу інспекції особового складу за вказаним фактом проводиться службове розслідування. Також для з’ясування обставин трагедії залучені психологи.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Наразі визначається підслідність кримінального провадження. Крім того, працівниками внутрішньої безпеки та відділу інспекції особового складу за вказаним фактом проводитиметься службове розслідування.Причиною самогубства 34-річного поліцейського, якого знайшли застреленим у Рівненському відділ поліції, наразі вважають побутові конфлікти або фінансові труднощі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-