Аграрії Миколаївщини проти ринку землі з участю іноземців

Аграрії Миколаївщини проти ринку землі з участю іноземців

Звернення
Укрінформ
Аграрії Миколаївщини вимагають у Президента та Верховної Ради України не допустити прийняття закону про ринок землі з можливим допуском до неї іноземних громадян.

Звернення було прийняте на обласній конференції аграріїв, яка відбулася 8 жовтня у Миколаєві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Законопроєкт про ринок землі, який нині розглядатиме Верховна Рада, з можливим допуском до нього іноземців (як фізичних, так і юридичних осіб), є антинародним і принесе велику шкоду Україні. Його прийняття, якщо таке відбудеться, буде злочином. Це червона лінія, яку не можна переходити», - йдеться у відповідному зверненні.

Там також зазначається, що миколаївські фермери не проти ринку землі як такого, але лише за умови гарантії недопущення до нього іноземних громадян.

Читайте також: Проти продажу землі - 73% українців

На конференції також прийнято рішення звернутися до голови Миколаївської обласної ради з проханням зібрати позачергову сесію, на якій також висловити позицію аграріїв області до запропонованого законопроєкту.

Крім того, учасники зібрання висловили свою готовність до початку активних дій проти даного законопроєкту. Зокрема, вони заявили, що вже наступного вівторка поїдуть до Києва, щоб під час розгляду Верховною Радою цього питання, організувати акцію протесту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-