Звернення проти

Звернення проти "формули Штайнмаєра" почали приймати міські та районні ради

Укрінформ
Заяви про недопустимість імплементації так званої "формули Штайнмаєра" услід за Львівською, Тернопільською і Івано-Франківською обласними радами прийняли у низці міських та районних рад.

Про ситуацію на Львівщині повідомив у Facebook голова Львівської облради Олександр Ганущин.

"Вчора на своїх сесіях це зробила Дрогобицька міська рада, Сокальська районна рада та Турківська районна рада. Сьогодні відбуваються засідання сесій Старосамбірської районної ради, Бориславської міської ради та президії Самбірської районної ради, котрі, я переконаний, теж підтримають заяви щодо недопущення капітуляції України у російсько-українській війні та щодо неприпустимості відведення сил і засобів Збройних Сил України від меж тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях", - зазначив Ганущин.

На Волині звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів щодо політичної ситуації, котра склалась навколо реалізації так званої «формули Штайнмаєра», одностайно прийняли також депутати Ковельської міської ради.

"Депутатський корпус Ковельської міської ради закликає військово-політичне керівництво української держави жодним чином не йти на імплементацію так званих пропозицій за «формулою Штайнмаєра», бо в запропонованому вигляді вони є нічим іншим, як інструментом досягнення імперських геополітичних інтересів Росії коштом державного суверенітету та незалежності України. Вимагаємо від чинного Президента України в логіці врегулювання проблематики Донбасу і Криму керуватися виключно національними інтересами, українським законодавством та визнаними міжнародними правовими нормами", - йдеться у зверненні.

Читайте також: Сумська міськрада: "формула Штайнмаєра" легітимізує терористів на Донбасі

Раніше Укрінформ повідомляв, що подібне звернення прийняла Сумська міськрада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-